Рисуван шал

Рисуван шал, ID 1900

Цена: 43,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери: 55/160 см

Виж подробности
Ръчно рисуван шал - Етно

Ръчно рисуван шал - Етно, ID 2223

Цена: 30,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери : 25/160 см.

Виж подробности
Рисуван шал - Гущер

Рисуван шал - Гущер, ID 2509

Цена: 50,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери: 65/140 см

Виж подробности
Ръчно рисуван шал

Ръчно рисуван шал, ID 875

Цена: 85,00 лв.

Плат:естествена коприна,
размери 80/140см.

Виж подробности
Ръчно рисуван шал

Ръчно рисуван шал, ID 877

Цена: 50,00 лв.

Плат:шифон,
размер70/160 см.

Виж подробности