Рисуван шал- Делфини

Рисуван шал- Делфини, ID 2208

Цена: 55,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери: 80/140 см

Виж подробности
Рисуван шал

Рисуван шал, ID 2209

Цена: 30,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери: 30/140 см

Виж подробности
Рисуван шал - цветя

Рисуван шал - цветя "Коледни звезди", ID 2210

Цена: 30,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери: 30/140 см

Виж подробности
Рисуван шал - Костенурки

Рисуван шал - Костенурки, ID 2211

Цена: 30,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери: 30/140 см

Виж подробности
Рисуван шал - Миро

Рисуван шал - Миро, ID 2212

Цена: 60,00 лв.

Ръчно рисуван шал
коприна
размери: 72/72 см

Виж подробности