Как да поръчам?
След като сте си харесали подарък от нашата колекция, натиснете бутон „Добави в чантата”, който се намира веднага след описанието на продукта и следвайте инструкциите по нататък.
Потвърждаване на поръчката?
След като направите заявка, в рамките на същия ден ще получите телефонно обаждане от наш служител, за да потвърдите направената поръчка.
Срок на доставка?
Ако сте в София можете да вземете Вашата пратка от ателието след предварителна уговорка, така няма да заплащате доставка.
Срок за доставка в цялата страна 3-5 работни дни.
Начин на плащане?
Имате четити варианта за плащане!
1. Плащате на куриера, който Ви доставя стоката.
2. Плащате по банков път, като в платежното нареждане трябва да впишете номера на поръчката.
3. Възможно е плащане през PayPal, при предварително уточнение на дайлите с търговеца на телефон +359 0885 153 441 или на: office@iridadesign.com
4.Заплащата продукта в ателието.
Мога ли да върна продукта?
Връщането на продукта се извършва в установения законов срок от 14 дни. В случай, че се откажете от поръчката, вие заплащате само цената за доставка в двете посоки - от нас към вас и от вас към нас
При направени персонални поръчки за продукти с персонален надпис и дизайн, при отказване на стоката потребителят се задължава да заплати 40% от продукта.  И да заплати цената за доставка в двете посоки - от нас към вас и от вас към нас.
Колко струва доставката?
Доставки по тарифите на Спиди. 
От офис до офис на Спиди доставката илиза с приблизителна цена 5.00 лв. 
Доставка до адрес от Спиди, около 6-7лв.
При избор на плащане с кредитна или дебитна карта, клиентът трябва да заплати предплатена доставка - 8,50 лв