Рисуван шал

Рисуван шал, ID 1900

Цена: 53,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон
размери: 55/160 см

Виж подробности
Рисуван шал

Рисуван шал, ID 2226

Цена: 50,00 лв.

Ръчно рисуван шал
 Френски шифон с размери 70/180, ръчно подшити, рисувани с бои Marabu
 

Виж подробности
Рисуван шал - Ръце

Рисуван шал - Ръце, ID 2629

Цена: 50,00 лв.

Ръчно рисуван шал
шифон, размер: 55/160 см.

Виж подробности
Рисуван шал

Рисуван шал, ID 2793

Цена: 50,00 лв.

Ръчно рисуван шал
 Френски шифон с размери 70/180, ръчно подшити, рисувани с бои Marabu
 

Виж подробности
Ръчно рисуван шал

Ръчно рисуван шал, ID 875

Цена: 100,00 лв.

Плат:естествена коприна,
размери 80/140см.

Виж подробности